It`s my party and I laugh if I want to!

Bursdagen min ble feiret med tidenes kveld for min del!

Ett bilde sier mer enn tusen ord. 12025371_10156076882085271_440374119_n

Jeg valgte å endelig feire dagen skikkelig, og jeg feiret den på den eneste tenkelige måte JEG kunne ønske!

Det hele ble markert med forberedelser, innkjøp og organisering, samt en koselig middag med de aller nærmeste på selve dagen, og med en stor innsamlingsfest dagen etterpå. For en fest, for en helg.

Det gikk over alle forventninger og kan kun beskrives som aldeles PERFEKT.

Lokalet var helt ypperlig, verdens beste familie og venner stilte med tidenes koldtbord, det var så mange som hjalp til, ordnet og styrte, jeg har ikke ord. Jeg fikk hjelp til ALT, og de gjennomførte sine oppgaver på en helt eksepsjonell måte. Jeg overdriver ikke nå, tro meg, det var faktisk så perfekt.

Innsamlingen gikk til Hope Through Education, ett prosjekt som jeg har kjempe stor tro på. Dora, min kjære vennine og kollega, som har startet prosjektet i Bergen var tilstede og informerte, på en helt fantastisk måte!

Jeg vet ikke hvor mye vi har fått inn enda, bøssen er ihvertfall full etter kvelden, og jeg vet at mange har satt inn på kontoen til organisasjonen. Etter jeg har vært i banken med bøssen og i møte med organisasjonen skal jeg selvfølgelig informere dere om dette!

En hel haug med mennesker var tilstedet under innsamlingen og på “bursdag”festen etterpå. Bortsett fra kjæresten min, var nesten samtlige som jeg er glad i og bryr meg om tilstede. Hele familien (nesten), hele vennegjengen. Nettverket mitt. De beste. Alle. Og FOR en stemning! Det var en helt unik atmosfære fra start til slutt.

Jeg kom kl. 15.00, nestemann kom 16.30, de fleste kom rundt 18.00, de siste gikk rundt 03.30 og jeg gikk ut døren og låste like etterpå.

Jeg er helt ør. Helt ør av glede, takknemlighet og kjærlighet. Kjempe rørt, og kjempe stolt.

Det finnes ingen tvil om at jeg er omringet av de aller beste eksemplarer av verdens-samfunnet. Nei, jeg synes faktisk ikke at jeg overdriver nå heller.

11998284_10156076881165271_1430427839_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusen hjertelig takk til alle som hjalp meg, til alle som bidro, bakte, kokkelerte, pyntet , ryddet, ordnet, støttet og donerte. Tusen hjertelig takk til alle som skjønte at dette var den eneste måten for meg å feire bursdagen min på, tusen hjertelig takk til alle som fra første stund synes dette var en strålende ting, og tusen hjertelig takk til alle som hjalp meg å gjennomføre denne drømmen. Jeg hadde ikke klart det uten dere.

Og selvfølgelig, tusen hjertelig takk til alle som har donert/støttet/bidratt , til at en jente på tredve år som har alt hun trenger, kan få lov til å gi av sin egen, og mange andres, overflod, til unge jenter i Sør Sudan som ikke har noen ting.

Nå får flere jenter full utdannelse, flere får kunnskap, jobb og egenverdi. Flere jenter får muligheter, sikkerhet, trygghet, ett bedre utgangspunkt og forhåpentligvis ett mye bedre liv! Takket være DERE, takket være OSS! 11998855_10156145700865354_4720609558400433278_n

Jeg gleder meg VILT, og kan nesten ikke vente til neste gang jeg har en stor dag, for da har jeg selvfølgelig tenkt til å gjøre AKKURAT det samme!

Nå skal jeg sove, restituere og la det synke enda mer inn. For nå er jeg helt ferdig.

Men aldri før har det vært så inderlig verdt det!

En priviligert og lykkelig Hilde.

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>