Finurligheter.

Det er mye som er så rart…

-Dejavu for eksempel, følelsen av å ha opplevd nøyaktig det samme før, med de merkeligste ting i de underligste situasjoner.

-Hvordan du kan banne på at den ene gangen du går på butikken KUN for å kjøpe en pakke Libresse Ultrafeite Nattbind med 40 dråper, så er det lillebroren til eksen din som sitter i den eneste kassen som er bemannet.

-Det snodige fenomenet som alltid sørger for at når du forlater leiligheten om morgenen i støvler og med paraply,så kommer solen frem og prikker deg ironisk på skulderen, men går du hjemmefra i tynne småsko og en nyinnkjøpt hvit silkebluse, ja da sitter værgudene og humrer godt for seg selv når det begynner å styrtregne der du står og venter på bussen.

-At man ALDRI treffer kjentfolk på kjøpesenteret når man skal innom polet på vei til fest og er snasen fin og pyntet fra topp til tå. Når du har vært å trent, tatt sol, og skal innom for å hente noe på posten derimot, DA treffer du kjentfolk på rekke og rad. Og de er selvfølgelig snasne fine og pyntet fra topp til tå.

-Hvordan det har seg at enkelte kjøper biler til mange hundre tusen kroner, men bruker all sin tid bak rattet på å irritere seg over at bensinprisene har steget med 1 øre literen.

-Den merkelige tradisjonen vi har i Norge med å hilse på alle fremmede vi treffer på fjellet, i båt og andre nordmenn i utlandet. Andre boller er det derimot når vi går til postkassen og ser naboen komme gående mot oss, da trekker vi hetten over hodet og spiller både blind og stum.

-At du har is-skrapen liggende å irritere deg i bakvinduet på bilen hele sommerhalvåret, men den første dagen med frost på frontruten er den plutselig sporløst forsvunnet.

-Hvordan selv de mest hardbarkede ateister og ikke-troende mennesker ofte tyr til Gud og bønn i en truet eller nær-døden situasjon.

-At det bestandig, og misvisende nok, alltid er de menneskene som ikke har barn som kan barneoppdragelse best, og de menneskene som aldri har tatt i en hund som forteller deg hvordan du skal disiplinere din.

-Hvordan du i trafikken kan både tute vilt, knytte neven og vise fing til en forbikjørende trafikant som ikke følger trafikk-reglene, men er det en person som sniker foran deg i køen på bybanen og tar det siste ledige setet, kaksete og arrogant, så holder du helt kjeft.

-Det uforståelige ved at det er mulig å skape en verdens-omfattende trend som innebærer å ta bilde av seg selv med trutemunn og halv-åpne sotete øyne, og i tillegg tillate noen å “skrive” en bok basert KUN på disse bildene av seg selv, publisere, legge frem i butikkene, og sjokkerende nok ta betalt for hærverket.

Det er mye som er så rart.

Små finurligheter.

Hilde.

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>