Rosa skyer, butterflies and unicorns!

Det er vel ikke til å stikke under en sol,lukte på mosen eller bære gnag over at jeg er forelsket for tiden. Nei,det er ingen hemmelighet. Vi er til og med kjærester på facebook, så mer seriøst blir det jo faktisk ikke! Er det på Facebook er det tross imagealt (nesten) skrevet i stein!

Det er herlig, åh, så ubeskrivelig deilig!

Jeg hadde glemt hvordan det var. Som 29 år og 10 måneder gammel trodde jeg aldri at jeg skulle havne tilbake til fjortis boblen. Men skulle du sett, her er jeg nå! Som en tenåring i sin beste (eller verste) alder. Fnisete, rødmende og full i hormoner. Nervøs, overlykkelig, keitete og surrete. Ukonsentrert, tullete og barnslig. Fjollete og forfengelig.

I min egen lille lykkelige verden.

Sammen med han.

Husker dere at jeg skrev at jeg søkte etter en mann med stor M? Vel, han har jeg funnet.

Nå skal jeg prøve å tørke av meg det lykkelige gliset som går fra øre til øre før kjeven min knekker, og så skal jeg nyte det nye livet mitt i den herlige boblen og håpe av hele mitt hjerte at den aldri sprekker!

Hilde-pilde-med hjertet i bilde(t).

 

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>