No angry bird.

 

Er det en egenskap jeg mangler totalt så er det temperement. Jeg kan ikke bli sint. Ihvertfall ikke på mine egne vegne. Om noen gjør andre urett,eller jeg ser at noen blir dårlig eller urettferdig behandlet,da kan jeg bli streng og sint. Jeg kan hisse meg opp innvendig på andre sine vegne, selv om jeg sjeldent mister fatningen. Jeg er aldri redd for å forsvare andre. Å si det jeg mener til noen som behandler andre dårlig koster meg ikke en eneste kalori. Jeg kan sette folk på plass. Jeg er Bergenser tross alt,jeg har det i kjeften. Men å bli sint for noe som omhandler meg selv? Det skjer ikke. Og har aldri skjedd. Jeg har simpelthen ikke evnen. Jeg blir frustrert,fortvilet og lei meg. Men aldri sint. Jeg tier. Tar imot. Lar meg kjøre over. Ikke bra tenker du kanskje? Jeg vet det, og jeg jobber med saken.

Derfor er det litt morsomt at jeg nå innser at det forrige innlegget hadde en noe sinna og hissig undertone. Jeg virket nesten litt forbanna. Jeg må le litt av det.

Jeg er en vandrende emosjonell bombe. Jeg er ubeskrivelig naiv og godtroende. Jeg bærer hjertet på en fane foran meg og har alle følelsene på utsiden. Jeg blir vanvittig lett rørt og tror alltid det aller beste om alle andre. Hadde det vært opp til meg hadde vi levd i en verden hvor negativitet ikke eksisterte,ingen kunne bli sinte og sure,alle var bestevenner,alle klemte og skrøt av hverandre,solen alltid skinte,hele jorden var en blomstereng og alle prompet sommerfugler.

Sånn er det ikke. Men det er lov til å drømme.

Og er det egentlig så dumt, i den kalde verden vi lever i, ikke å ha evnen til å bli sint på ens egne vegne?

Det innlegget får bli det eneste og nærmeste jeg kommer en sinnablogg :)

No angry bird. Just a bird.

 

This entry was posted in Generelt and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to No angry bird.

  1. LC says:

    Du <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>