Harepus,bølgesus og påskerus.

Det er en stund siden sist jeg har skrevet. Altfor lenge egentlig. Men sånn er det. Mye som skjer for tiden og ettersom jeg er uten pc så blir “blogging” litt mer tungvint. Og jeg prøver å holde meg unna ting som er tungvint.

Siden sist har jeg hatt min første dag på Rehabiliteringssenteret. Det virket utrolig bra, greie behandlere, positivt ladet opplegg og en god opplevelse å treffe de andre M.E syke i gruppen min. Det blir undervisning, avspenningsøvelser og gruppesamtaler. Samt noe individuell behandling. Det er også grupper for pårørende, noe jeg setter uendelig stor pris på. Det går selvfølgelig innpå de nærmeste å ha en med M.E i familien,og jeg har lengtet etter at de skal få litt støtte og forståelse de også. Jeg hadde med meg min mor den første dagen, noe jeg satte utrolig stor pris på. Det var en god hjelp og støtte. Skal tilbake på torsdag og ser faktisk veldig frem til det. Da skal kanskje min bror og svigerinne også være med, noe jeg håper kan være en oppløftende opplevelse for dem.

Behandlerene forstår, og er veldig strenge og målrettet. Det er akkurat det jeg trenger.

Så har det vært påskeferie og jeg har vært en tur i Risør hos svigerfamilien til min bror. Det var herlig. Det er alltid godt og avslappende å komme dit.

Nå er jeg hjemme igjen hos min firbeinte bestevenn og det er enda bedre. Borte bra men hjemme best.

Så sånn er det.

Jeg er ikke bra for tiden. Føler jeg står utenfor meg selv og ser at jeg beveger meg, snakker, spiser og sover. Men det er ikke meg. Det er som om det er en fremmed som styrer.

Jeg vet ikke om jeg er forelsket eller har kjærlighetssorg.

Jeg føler meg omringet av mennesker men ufattelig ensom.

Jeg har så vondt i hodet og kroppen at jeg har lyst til å skrike.

Jeg tror jeg har fått ett problem med overforbruk av smertestillende.

Jeg har lyst til å løpe og jeg vil legge meg ned.

Er motivert og demotivert.

Jeg føler meg så utrolig rar. Så fremmed. Jeg vet ikke hva som skjer og hvem jeg er lenger.

Jeg heter ihvertfall fremdeles Hilde.

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>