Terje Vigen var en klok mann.

“Han stured en dag, ja kanhænde to –
men så rysted han sorgen af.”

Dette skriver ihvertfall Henrik Ibsen at Terje Vigen gjorde, og ettersom jeg synes det er så kloke og betydningsfulle ord at jeg har dem tatovert på armen, ja da har jeg bare å følge dem. Og det har jeg gjort. Jeg var litt nede i går, det skal jeg ikke nøle med å innrømme. Fortvilelsen og skuffelsen fikk ta overhånd. Og jeg tillot det, uten det spor av kamp. Null motstand. Jeg kunne like så godt vært en struts og stukket hodet ned i sanden.

Det var ett svakt øyeblikk. Sånn er det. I`m only human.

I dag var dog en ny og ren dag, og når jeg våknet så gjorde jeg som Terje Vigen og ristet likesågodt det hele av meg idet jeg reiste meg opp fra sengen og satte beina på gulvet. Ferdig med det. Er ikke vits i å sture mer nå. Jeg sturte en dag, det får holde.

Når en dør lukkes så åpnes en annen, er det ikke noe som heter det? Jeg velger å tro på det ihvertfall.

Greit, så får jeg ikke jobbe eller trene på noen måneder. Big fucking deal. Sånn er det, sånn vil de ha det, og da blir det sånn. Jeg stoler på de. Og jeg forstår dem.

Kroppen min er mer utmattet og smertefull enn den har vært på lenge. Jeg skjønner at jeg må roe ned og ofte noe for å hente meg inn igjen. Jeg ser det. Og alt er bedre enn å være så dårlig som jeg er nå.

322069_10151249219255354_1886424848_oJeg får endelig litt hjelp til å bedre den fysiske helsen min, og jeg får det i ett land som støtter meg økonomisk i prosessen. Heldig er jeg. Veldig, veldig heldig. Og jeg velger derfor å bare være takknemlig, og å gripe hjelpen og muligheten med åpent sinn og åpne armer. Herlighet, jeg ba om hjelp og nå får jeg det. Jeg er kjempe takknemlig. Og jeg har full tillitt til at de vil mitt beste og vet hva som skal til for at jeg skal bli bedre.

Jeg er klar.

Fullstendig bort med all negativitet, inn med total positivitet!

Jeg er en evig optimist, jeg VET at det går bra til sist!

So here we go, I`m all in!

 

Hilde-pilde-pølse-gilde!

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>