Subscribe?

Hei, hello, god dag mann økseskaft!

Bloggen min blir jo bare mer og mer fancy, takket være min fantastiske teknologi-sjef, it-konsulent og grafisk designer (bare for å nevne noen veldig få titler), min kjære og flinke storebror Kristian!

I tillegg til at han på magisk vis har tryllet frem den flotte instagram kontoen min her på bloggen, så har han nå også mestret den store kunst : e-mail subscribers!

Det er jo en kjent sak for dere få og trofaste lesere at jeg skriver temmelig i rykk og napp. Noen uker er det masse viss vass her inne, noen få ganger i ny og ne er det kanskje noe av interesse her, og noen uker er det ingenting nytt i det hele tatt.

Derfor kan det kanskje være litt greit å få beskjed om når noe er lagt ut? Så trenger du ikke reke og snoke her inne, men kanskje ta turen innom når du får beskjed på mailen om at “nå har hun faen med liret av seg en eviglang novelle igjen…”?

Nederst helt til høyre kan du legge inn mail-adressen din, så har Kristian fikset biffen og du får en mail når det er kommet noe nytt i Hildes-tidene!

Mulig det blir periodisk spam, men hva har man junk-mail mappen til?

Anyway, subscribe da vel! Eller la være. Valget er ditt!

For en deilig frihetsfølelse det må gi!

416820_10150569379190870_639900869_9310104_1803635855_n

 

 

 

 

 

 

 

God helg fintfolk! Nyt den!

Helge-Hilde.

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

One Response to Subscribe?

  1. kristian says:

    It works!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>