Second time around…

Det har vært stille her en stund. Ironisk nok fordi det overhode ikke har vært stille i livet mitt siden sist jeg skrev. Tvert imot. Det har rast rundt meg. Rast inni meg.

Jeg har kanskje vært gjennom de to tøffeste årene i livet mitt (jeg håper ihvertfall at det aldri blir verre) , og befinner meg fremdeles forsåvidt midt i det.

Men det er i motbakke det går oppover sant? Er man helt på bunn er det jo bare en vei opp? Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere?

Jeg spyr.

Men jeg har begynt å kjenne savnet etter å skrive. Det er ett godt savn. For det hjelper meg jo tross alt å skrive, det har det alltid gjort. Og det kjennes mye mer virkelig om jeg legger det ut på nettet , merkelig nok. Jeg sender det fra meg da,kvitter meg med det. Og det gir meg en midlertidig følelse av at jeg er ferdig med det.

Forstå det den som kan.

Men hjelper det meg så kan det kanskje også hjelpe andre? Jeg gjør ihvertfall ett forsøk til. Så får det gå som det går.

Denne gangen kommer jeg til å skrive enda mer ærlig. Rett fra levra som de sier. Med hjertet i pennen og sjelen på tastaturet. Dramatisk. Hjelpe meg.

Så stålsett dere.

Og jeg kommer ikke til å være særlig anonym lenger. Hilde , det er meg, og jeg har ingenting å skjule. Om NAV vil bruke noe av det jeg skriver i mot meg , eller frata meg støtten , javel. Bring it on. Jeg gir meg ikke uten en kamp. Jeg vil bare ha ett ærlig spill.

Og så kommer jeg til å legge ut bilder. Av og til. Når jeg føler for det.

Blanke ark og fargestifter? En ny start?

Nei.

Bare ett halvhjertet forsøk på en helhjertet fortsettelse.

Hilde.

Oliver Odda

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Second time around…

  1. Ping Gull says:

    Du er verdens fineste <3

  2. Dikez says:

    Stolt av deg! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>