Fed up.

 

Lei.

Jeg er så lei.

Så sinnsykt lei.

Dritt lei.

Lei av å være sliten. Lei av å ikke strekke til. Lei av å være syk. Lei av å sove. Lei av å være våken. Lei av å ha smerter. Lei av å ikke få noe til. Lei av å være blid. Lei av å være trist. Lei av at livet passerer meg forbi. Lei av å tenke. Lei av å føle. Lei av å snakke. Lei av å holde kjeft. Lei av å ikke komme seg videre. Lei av å være positiv. Lei av å være negativ. Lei av å være ubrukelig. Lei av å være ensom. Lei av å være frustrert. Lei av å aldri bli frisk. Lei av å skuffe andre. Lei av dårlig samvittighet. Lei av å være svak. Lei av å late som. Lei av å prøve. Lei av å feile. Lei av å le. Lei av å grine.

 

Lei.

Lei av alt.

Men mest av alt,

lei av å være lei.

 

Whatever.

 

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>