Vi er.

Kjære du som ser på oss som sliter som en byrde og ett problem. 

Du tar feil. 

Vi er ikke ett problem, vi er en ressurs. 

Vi er ikke en byrde fordi vi gråter, vi er en ressurs fordi vi tør å vise følelser. 

Vi er ikke ett problem fordi vi ikke klarer å holde tritt med dine perfekte idealer, vi er en ressurs fordi vi klarer å gjennomføre så mye viktig selv om vi alltid har så lite. 

Vi er ikke en byrde fordi vi har det vondt på innsiden, vi er en ressurs fordi vi kan sette oss inn i følelsesmessige situasjoner med en forståelse og en tilstedeværelse som bare vi kan. Om du en gang trenger det, vil du forstå hvor mye vi kan bety for deg med den erfaringen vi sitter med.

Vi er ikke ett problem fordi vi ikke fremstår like vellykkede og perfekte som mange andre, vi er en ressurs fordi vi vet hva som betyr noe, vi kjenner til det som er viktig i livet og er evig takknemlig for det lille vi har. 

Vi er ikke en byrde fordi vi kan være sårbare og slitne, vi er en ressurs fordi vi tør å vise oss fra en side som ikke alltid er like tiltrekkende, men som er ett perfekt eksempel på hvor sammensatt og komplekst mennesket faktisk er. 

Vi er ikke ett problem fordi vi koster samfunnet penger og koster deg tid og krefter, vi er en ressurs fordi vi beviser gang på gang hvor mye motstand ett menneske kan gå gjennom men allikevel reise seg på beina etter hver eneste storm. 

Vi er ikke en byrde fordi vi er annerledes, vi er en ressurs fordi vi er, til tross for alt vi må bære på, sterkere enn de fleste, modigere enn de fleste, mer forståelsesfulle enn de fleste, mer takknemlig enn de fleste, og fordi vi aldri gir opp. 

Vi har så uendelig mye å komme med. Så mye å gi, dele, bidra med og vise til. Vi er så utrolig mye bra. 

Vi er, mye. 

Men vi er hverken ett problem eller en byrde. 
Hilde.

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

3 Responses to Vi er.

  1. Tine says:

    Du er så flink til å sette ord på ting! Og helt enig! <3

  2. Mamma says:

    Utrolig godt skrevet, og så inderlig sant!! Du ER virkelig en ressurs på så mange måter og for så mange !💗

  3. Ingrid says:

    Du er så vanvittig god med ord !!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>