Merkverdige media.

Jeg er så definitivt for ytringsfriheten. Jeg er også for variert og bred journalistikk, og støtter at ikke nyhetsbildet og media kun skal være fylt til randen av krig, sorg og elendighet. For all del.

Men kom igjen. Selv gladsaker og nyheter fra den litt mindre viktige siden av skalaen kan vel være saklige og nyttige?

Må vi virkelig scrolle oss nedover og forbi alle disse håpløse, tåpelige, latterlige og pinlige sakene i nettavisene for å komme til det som faktisk er verdt ett klikk eller to?

Disse bildene er tatt av saker som stod i nettavisene til VG og Dagbladet i løpet av en og samme dag. No kidding. Dette vil journalistene og media-Norge at vi skal bli informert om og ta inn over oss en kald lørdag i februar, i bitte lille ukritiske og naive Norge.

FullSizeRender (9) FullSizeRender (10) FullSizeRender (11) FullSizeRender (12) FullSizeRender (13) FullSizeRender (14) IMG_2964 IMG_2965 IMG_2966 IMG_2968 IMG_2969 IMG_2975 IMG_2977 IMG_2979

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noe av det trenger jeg virkelig ikke vite, en del av det VIL jeg virkelig ikke vite, ett av de er bare ondskapsfullt at jeg skal vite, og alle bidrar bare til at jeg føler meg dummere som må leve i en verden hvor dette er journalistikk.

Og tro det eller ei, flere av disse innleggene må man faktisk ha betalt abonnement for å lese. Endelig godt vi befinner oss i ett av verdens rikeste land da.

Håpløshetens-Hilde.

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>