Enkelt og treigt.

IMG_2922Siden dette hovedsakelig er en M-E blogg, får jeg komme med en liten sykdomsoppdatering. Siste ukene har jeg gått i behandling hos en fysioterapeut hvor jeg har fått ganske kraftig trigger-punkt behandling. Altså nåler i stive og spente muskler. Det har vært smertefullt og slitsomt, men det ser ut til å fungere som det skal, dagen etter behandling er hodepinen borte, og holder seg borte i to-tre dager. Fantastisk deilig! I tillegg føler jeg meg mindre stiv og støl, og fysioterapeuten er fantastisk engasjert og hjelper meg med treningsopplegg og hjemme-øvelser. Fordi jeg må betale for behandlingen og ikke får noe dekket blir det ikke fast behandling, men mer etter når jeg har råd. Det er dyrt og frustrerende, men jeg har ihvertfall funnet en behandler og en behandling som jeg virkelig har tro på, så optimismen er der og jeg føler det er ett stort steg i riktig retning. To tomler opp for det!

Så nå hviler jeg som fysioterapeuten anbefaler, beveger meg som han sier jeg skal og følger opplegget til punkt og prikke. De ukene jeg ikke går til behandling passer jeg på å gjøre øvelser, bevege meg nok men ikke for mye og holde motivasjonen oppe.

Det har vært mye besøk i det siste og det har vært fantastisk deilig! Ingenting er så godt IMG_2938som å ha positive og energiske mennesker rundt meg, som er glade i meg, kjenner meg, forstår meg og får meg til å le. Takk og lov for alle disse gøye og gjennom-trengende gode folkene jeg har i livet mitt, som attpåtil reiser over fjellet for å henge med meg! Det har vært gull verdt! Elsk på dere!

Kjenner det er tomt og ensomt nå som siste har reist tilbake til Bergen, jeg er naturligvis sliten, men mest frustrert og lei av å være ett sted jeg ikke helt hører hjemme.

Helsen går liksom i stå, jeg gjør alt riktig og jobber beinhardt, men jeg føler det går ett steg frem og to tilbake. Akkurat nå kjennes ting ikke helt riktig og jeg klarer ikke unngå å spørre meg selv, er det virkelig verdt det?

IMG_2945

 

 

Tiden vil vel vise det.

Enn så lenge nyter jeg hund og gode bøker, og gleder meg til vår og neste besøk! :)

Hilde.

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

3 Responses to Enkelt og treigt.

 1. Tine says:

  Fiiiina!! Savner deg! ❤️

 2. Mamma says:

  Stå på, vennen min! Dette klarer vi sammen !!
  Og jo…det nytter !!

  Klem fra mamma

 3. Kristian says:

  Stå på! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>