Feite faen.

Jaja, så var vi der igjen da. Nytt år og nye muligheter. Januar, starten på ett nytt kalenderår, påtvungen obligatoriske nyttårsforsetter. 5 måneder til sommertid og lettkledde dager, 5 måneder til sommerkroppen 2016 burde være på plass.

For ett mas.

Jeg er så utrolig lei av alle de uendelige annonsene med slanketips som popper opp overalt på denne tiden. Fader heller. Kan ikke en klumpete jente med bilringen over joggebukse-linningen få lov til å sitte henslengt i sofaen med de korte lubne fingrene sine godt nede i chipsposen mens hun ser på Keeping up with the Kardashians i fred, uten det fullstendig umenneskelige kropps-presset klasket i trynet hver gang reklamen tikker inn?

For guds skyld.

Og ja, jeg snakker selvfølgelig om meg selv.

Jeg har kommet til ett punkt i livet, fysisk sett, hvor ikke alt passer lenger. Mildt sagt. Det o`store runde 30 tallet er nådd og nå er det bare begynt å rulle nedover. Fysisk sagt. Det disser, henger og slenger. Jeg har fått skrukkehud og cellulitter som en 70 åring, men fet ansiktshud og kviser som en 14 åring. Ingenting stemmer. Ingenting henger på grep.

9038d24ceb80a2bd0f71fa4a5872e4a8Jeg kommer ikke inn i en eneste av mine allerede utvaskede og utgåtte stretch bukser uten å revne opp sømmene rundt bakseteområdet og kyllinglårene mine. Og da snakker jeg om de buksene jeg med rykk og napp og ren muskelkraft klarer å kjempe oppover leggene og helt forbi Mount Everest (les knærne mine).  Selv joggebuksene ser ut til å på magisk vis ha krympet i vask. Ingen bluser passer ettersom de tydeligvis også har krympet noe helt vanvittig siden sist, spesielt rundt grevinne-henget og de ufrivillig brede skuldrene mine. For ikke å snakke om rundt brystpartiet. Der presser det på, og selv ikke den sterkeste, mest solide knappen i verden ville klart å holde på plass en genser over de enorme puppene mine. Nei nå lyger jeg. Voldsomt. For selv om ALT annet på kroppen har lagt seg ut i det vide og brede, så har puppene mine stått på stedet hvil, og er ikke blitt en millimeter større. Tvert i mot. De heller bare litt mer ut til siden.

Feite faen.

Dere aner ikke hvor inderlig gjerne jeg skulle hatt en fantastisk god unnskyldning for hvorfor jeg ikke lenger passer noen av klærne mine, hvorfor selv en g-streng gnager og lager inndelinger i det forlengede rumpefettet mitt nederst på korsryggen. Jeg skulle ønske jeg hadde en himla god grunn til at jeg har fått så mye ekstra “chunk in the trunk”. Da ville det vært så mye lettere å motivere meg selv til å få det vekk igjen også.

Men sannheten folkens, den nådeløse og rene sannheten, er at jeg ikke har en døyt å skylde på. Annet enn meg selv. Jeg har kost meg, jeg har kost meg uendelig masse, det siste året, og nå kommer den bitre ettersmaken. Eller den bitre etterbaken om man skal si det litt mer fotografisk.

Selvfølgelig er det på tide å ta grep. Ikke fordi jeg skal bli super-fit, ikke fordi jeg skal nå chubby_kidmålet samfunnet har satt om hva det vil si å ha sommerkroppen 2016. Kropp har jeg jo til sommeren uansett. Og året er 2016. Så sommerkroppen 2016 kommer automatisk om jeg vil eller ei, uansett hvor mye jeg veier. Fatter ikke at folk ikke ser det.

Nei, jeg skal begynne å spise litt mindre usunt, leve litt lettere, bevege meg litt mer. Jeg skal nå målet om å passe alle klærne jeg har hengene i skapet. Ikke for noe annet enn en ren praktisk og økonomisk årsak. Jeg har ikke råd til ny garderobe.

Og så vil jeg gjerne kunne gå tur med bikkja uten at magen disser og jeg får gnagsår på innsiden av lårene.

Så hadde det vært greit å bli venner igjen med tyngdekraften. Vi har kranglet en hel del, nok får være nok. Jeg kaster inn håndkle.

Men jeg koser meg fremdeles. Og det har jeg tenkt å fortsette med.

Derfor synes jeg det er rett å rimelig å ønske, nei forlange, ja faktisk kreve, at det må få lov til å være greit å sitte i sofaen å brette ut skinka over sofaputene, ha beina på bordet og dobbelhaka på kragebeinet, se på søppel-tv mens man gomler kaloribomber og drikker hvete-øl, uten å få dårlig samvittighet.

Ja til mer Nidar og Hansa reklame!

Chubby_Chipotle_AdOg når alle disse andre reklamene kommer, Nutrilett meg her og Nutrilett meg der, Vektklubben.no, 50% avslag de første to månedene på treningsstudio, kom i form på 7 uker, fra sofagris til topptrent, gå ned en kg i uken, spis deg til glatt hud og perfekt hår med kaninfôr og gressjuice, ja da får de bare komme da, uklare og diffust passere forbi mens jeg ser kjærlig ned i Kims-posen. De har møtt sin motstander, det preller bare av.

Sommerkroppen 2016, den får vi jo alle sammen automatisk uansett.

Chubba-rubb-dub-Hilde.

This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>